Testimonials

Leia

“Hem après a seure abans de menjar, a venir quan la criden i estem aprenent a passejar… Es porta molt bé, i és un tros de gossa.”

Bon dia Carles! Sóc en Jordi Mitjà de Celrà, Girona. T’adjunto unes fotos de la Leia. Hem après a seure abans de menjar, a venir quan la criden i estem aprenent a passejar, les necessitats les fa a la mateixa hora cada dia i fora de casa, exceptuant algun que altre ‘escape’, que pobreta és ben normal. Es porta molt bé, i és un tros de gossa. Jordi Mitjà

Bruc

“Realment estem molt contents amb el seu caràcter i la seva actitud. És un cadell molt intel·ligent i molt obedient””
Després d’una setmana de tenir a casa el Bruc (el nostre Labrador Retriever) hem decidit escriure unes línies per descriure la que està sent una experiència increïble i inigualable. El primer dia després de recollir-lo a Goscan mostrava una actitud excessivament tranquil·la i distant, cosa que ens va preocupar una mica.
Al matí següent però, ja vam veure que les preocupacions ja no tenien cap sentit. De seguida que ens vam llevar del llit, ens va rebre amb un moviment de cua que entreveia felicitat i ganes de jugar. Aquesta actitud ja era una altra cosa. Teníem un nou membre a la família!!
Des d’aquell moment s’ha anat adaptant a nosaltres a un ritme frenètic i cal destacar la seva gran capacitat per aprendre i entendre tot el que li diem. El tercer dia estàvem una mica inquiets ja que venien a veure’ns uns amics que tenen un nen d’1 any i no sabíem quina seria la reacció d’un cadell tant petit que no havia vist mai un nen. Doncs sincerament ens va sorprendre moltíssim la seva capacitat de tractar els nens. Així com amb els adults obre la boca per jugar i de tant en tant et clava algun ullal, quan se li acosta un nen la seva manera de jugar es tranquil·la i sorprenentment delicada.
Ens segueix allà on anem. Ja sigui a la cuina, al menjador o a l’habitació, ell ve darrere i de seguida s’ajau als peus en busca de contacte. Tampoc li han fet falta molts dies per entendre què és un despertador. A la que sent les primeres notes de l’alarma, de seguida s’acosta per recordar-nos que ens hem de llevar.
No cal dir que és molt sociable i molt carinyós, no només amb nosaltres sinó amb qualsevol persona que ve a casa. Cal remarcar també que totes les nits han sigut plàcides i tranquil·les. En cap moment ha bordat ni ha plorat.
Realment estem molt contents amb el seu caràcter i la seva actitud. És un cadell molt intel·ligent i molt obedient. De fet amb només 4 dies ja sabia on havia de fer les seves necessitats i on havia de jugar.
Hem tingut molta sort i a partir d’ara és feina nostra que segueixi sent un gos tant equilibrat. Seguirem treballant perquè així sigui.
Per sempre i ja inseparables… Meritxell, Carles i Bruc.

Flaix

L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell
Hola Carles, ha passat molt de temps, i el meu desig era escriure’t abans, però el dia a dia porta una rutina, i de vegades és difícil trobar moments, com el que ara aprofito.
L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell.
Es va adaptar sorprenentment ràpid, i recordant aquells primers dies, només es va fer un pipi i una caca al pati, mai més cap necessitat; això sí, no el vam deixar mai sol i el trèiem com 20 vegades al dia. Tampoc ha destrossat mai res, res de res; com a molt agafa les sabatilles i mitjons i els deixa ben babaiats, però ni els desfila!
Ha anat aprenen cada dia; l’ Alba i la Nàdia l’ atussiguen amb les seves ordres i els seus jocs amb una paciència increïble (paciència per part del gos). Ah! si et recordes li vam posar Flaix de nom.
Es fascinant; sap en tot moment com s’ha de relacionar en cada un de nosaltres quatre, ens té a tots fixats. Amb en Francesc es parlen sense dir ni “piu”, amb la Nàdia li surt la seva gran “tranquil·litat i pau interior”, amb l’Alba,” s’esvera, s’esvera i s’esvera”, es busquen a matar, i amb mi, bé, amb mi, només fa que escoltar i escoltar tots els meus pensaments que dic en veu alta. Té una gran capacitat de relacionar-se.
Així doncs, puc dir que és mooolt emocional; quan aixequem una mica la veu, o hi ha algun crit d’alguns dels quatre, ja veus que s’aixeca, camina i no sap pas a on posar-se. Quan agafo les sabates d’anar a passeig es posa súper content. Ens vas dir com seria de caràcter i així és. És el semàfor de les emocions!!!!
L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell. En quan a les seves relacions amb els altres canins del barri i dels nostres amics, és fantàstic; molt sociable, i els busca a tots per saludar-los i jugar; és capaç de sentir les pors o la “mala baba” que gasten alguns dels gossos, i la seva actitud és apartar-se i no buscar merder; increïble!!!
Li encanta córrer per la gespa, tombar-se amb l’esquena a terra per gratar-se, és un aficionat a buscar talps fent forats, neda i es llença a mar sense por, ah!!!! I a finals de l’ estiu passat va ser capaç de capbussar-se i agafar una pilota que no flotava, la va agafar dels fons!!!! espectacular!!!
Li encanta que el raspalli, i es deixa eixugar amb l’assecador sense cap problema; té una paciència!!!
Espero que tot vagi bé, els gossos, el negoci, i tota la teva família, i felicitar-te per la tasca que fas tant i tant ben feta; molt agraïda per tot.
Amb molt de carinyo i sense mai oblidar-vos,
Francesc, Nàdia, Alba, Carme i com no, Flaix.

Nuk

“L’opinió del facultatiu és significativa; per això la sensació que ens queda és altament positiva per haver encertat el criador honest i rigorós”
Voldríem expressar el nostre agraïment a Goscan pel tracte professional dispensat en la compra del nostre gos Llaurador.
Com molt be diu el seu web en Carles en vetlla per l’extrema professionalitat en la cria i la posterior venda dels cadells i això és fa palès quan després de comprar el cadell el portes al veterinari al cap d’unes setmanes.
L’opinió del facultatiu és significativa; per això la sensació que ens queda és altament positiva per haver encertat el criador honest i rigorós. Gràcies doncs pel tracte i per la tasca dispensada, Carles.

Dexter

Estoy encantado de haber comprado mi cachorro de cocker spaniel en Goscan. El trato con Carles ha sido excelente
Estoy encantado de haber comprado mi cachorro de Cocker Spaniel en Goscan. He visto diferentes criadores antes de decidirme y la verdad es que me parece el mas limpio de todos y donde parece que mejor estén los perros. Ademas el trato con Carles ha sido excelente y nos ha aportado documentación que en otros criaderos se cobraba a parte, como por ejemplo el documento de pedigrí. El siguiente paso por mi parte será probar su residencia canina. Seguro que no me defrauda.
Gustavo de Santiago Domínguez

Jeep

Papers, vacunes, consells… Tot el que vam necessitar inclòs trucades a posteriori del Carles per veure si tot era correcte. Un servei impecable que agraïm molt.
El Jeep, el Beagle que m’acompanya a les meves aventures, va néixer a Goscan el 7 d’abril de 2012. Quan va néixer, el Carles ja em va avisar del succés, ja que uns mesos abans jo havia conegut a la mare, i vaig decidir quedar-me un dels cadells, i quan els vam poder veure, ens vam enamorar del que ara es el nostre Jeep.
Des-de aquell moment, vam tenir una comunicació fluida amb els membres de Goscan, tot va ser genial, podíem anar a veure el cadell els caps de setmana, i aixi quan el vam recollir amb 3 mesets, ja ens coneixia.
Papers, vacunes, consells… Tot el que vam necessitar inclòs trucades a posteriori del Carles per veure si tot era correcte. Un servei impecable que agraïm molt.
Ara el Jeep te 14 mesos, estem encantats amb ell. Nem a la mola cada setmana, li encanta anar en el Wrangler descapotat, ha pujat en avioneta i no es queixa, i quan surtim en bicicleta ens segueix sense problemes.
Per ara no hem necessitat els serveis de residencia de Goscan, però les instal·lacions fan molt bona pinta, i desprès deconèixer el personal de Goscan, no dubtem que el tracte als animals es exquisit, per lo que seria la primera opció si fos el cas.
Aquí deixo foto del nostre petit, ( no tant petit ) Marc Bacardit

Danko

Cuando me lo trajeron, nada más verlo, nos enamoramos de él, y yo creo que él de nosotros también
Mi perro lo compré cuando tenía un mes y medio pero no me lo pude llevar a casa por su seguridad hasta que no tuviese las tres primeras vacunas. Yo quería un labrador macho blanco, eso lo tenía claro, pero blancos sólo quedaban hembras y me ofrecieron conocer el único macho de la camada. Pero había un dilema, que no era blanco, era un precioso cachorro negro como el carbón.
Cuando me lo trajeron, nada más verlo, nos enamoramos de él, y yo creo que él de nosotros también. Con esa carita que nos miraba… Estoy encantada de que Danko, que es así como se llama mi perro (que hoy en día tiene 6 meses), forme parte de mi familia, y cómo no darle las gracias al criadero donde lo compré, GOSCAN, por ser tan profesionales y tan humanos. Aquí os dejo unas fotos de mi cachorro cuando lo vimos por primera vez y otra de su evolución.

Llam

Les instal·lacions son ideals, el servei de residencia es únic, nosaltres el deixem cada estiu per les vacances i els gos está com a casa.
Aquí tenir-ho dues fotografies del nostre gos, el «Llam», el vàrem adquirir aquí, el Gos-Can, i la veritat estem molt contents, es un gos increïble, i amb la canalla es comporta com si fos el pare, protector i fidel. No vàrem poder fer millor elecció. Les instal·lacions son ideals, el tracte amb el criador el «Carles» fantàstic, el servei de residencia es únic, nosaltres el deixem cada estiu per les vacances i els gos está com a casa.
Apa animar-se a visitar les instal·lacions i ja de pas augmentar la famili…

Thor

El nostre Thor que ha fet 2 anys i 2 mesos i que va neixer en aquestes instal·lacions tan bones. N’estem molt contents i es el que mes estimem

Adjunto foto del nostre Thor que ha fet 2 anys i 2 mesos i que va neixer en aquestes instal.lacions tan bones. N’estem molt contents i es el que mes estimem.

Copito

Només puc dir coses positives i recomano que porteu els vostres gossos, per que estaran molt ben cuidats durant la vostra absència…

Soc clienta des de uns quants anys, sempre he rebut molt bon tracte i moltes facilitats. El meu gos, «Copito» sempre ha estat mol ben atès i molt ben cuidat.

Només puc dir coses positives i recomano que porteu els vostres gossos, per que estaran molt ben cuidats durant la vostra absència, que es el que ens preocupa quan tenim que deixar la nostra mascota en un lloc desconegut.

Eva Panadès

Fatu

El tracte que té en Carles pels animals demostra una llarga experiència en el sector i es nota la complicitat que té amb el gos

Aquesta ha estat la nostra tercera vegada a GOSCAN, i segur que no serà l’última. Intentem deixar al nostre gos els mínims cops posibles a la residència perquè petim molt per ell, per si menjarà o per el sentiment d’abandonament que dèu tindre, però sempre que em anat a buscar al Fatu a la residència estar súper alegre i menja prou bé.

El tracte que té en Carles pels animals demostra una llarga experiència en el sector i es nota la complicitat que té amb el gos, perquè una cosa és clara, al igual que els nens sempre diuen la veritat, el gos tampoc enganya i en seguida es veu quin vincle hi ha, o no, amb el cuidador. Nosaltres recomenem notablement GOSCAN per la comfiança que ens ha demostrat.

Jocker i Nut

El dia que va néixer Jocker en Carles ens va trucar i al vam anar a veure tot sovint per jugar amb ell, i quan ens el vam emportar a casa ja ens coneixia molt be.

Volem comentar la nostra experiència amb en Carles de Goscan i les seves instal·lacions. Nosaltres varem adquirir primer, en Jocker, i un any després la Nut, dos preciosos Golden Retriever. No podem estar mes contents i agraïts a Carles al qual varem arribar després d’una experiència molt traumàtica amb uns criadors sense escrúpols en la cual el cadell va morir, pel que recomanen triar molt be triar aquí compreu el vostre cadell i no afavorir el maltracta animal.

Després de visitar les instal·lacions i veure com vivien els gossos a Goscan en vam decidir. El dia que va néixer Jocker en Carles ens va trucar i al vam anar a veure tot sovint per jugar amb ell, i quan ens el vam emportar a casa ell estava encantat dons ens coneixia molt be.

Al cap d’un any vam decidir donar-li una companya a Jocker i va arribar la Nut, no podem estar mes contents amb ells i per el que fa en Carles l’hem trucat moltes vegades per demanar-li assessorament de tota mena i ell ens a atès resolent tots els nostres dubtes. S’implica molt com estan els gossos un cop s’envan i es d’agrair.

Fa dos mesos em esterilitzat a la Nut i ella ni se’n va adonar, dons nosaltres no estem a favor de la cria indiscriminada, això ho tenen que fer criadors seriosos i responsables.

 

Drap

Des de ben petit, hem pogut venir a visitar-lo i a compartir estones de joc amb ell perquè s’anés acostumant a nosaltres
En Drap és el nou membre de la família; un llaurador negre d’allò més espavilat. Nascut el passat 27 d’abril a Goscan (tot just ara ha fet dos mesos), encara es troba amb la seva mare i germà sota les atencions d’en Carles, a l’espera de rebre la tercera vacuna. Des de ben petit, hem pogut venir a visitar-lo i a compartir estones de joc amb ell perquè s’anés acostumant a nosaltres, així hem pogut veure de ben a prop com s’ha anat fent gran. I ara ja tenim moltes ganes de tenir-lo entre nosaltres!! En tot moment, hem rebut un tracte molt amable i cordial per part d’en Carles, que ens ha fet sentir molt còmodes sabent que teníem al petit en bones mans. Les instal·lacions de Goscan estan molt netes i cuidades, i es troben en un lloc molt tranquil, envoltat de natura, on els gossos es veuen feliços i disposen de molt espai d’esbarjo. Si com nosaltres esteu pensant d’adquirir un gos, Goscan és del tot recomanable.»

Fada

Abans que em portessin la meva nova casa la meva família em va poder visitar tot els cops possibles, vam poder passar estones junts i anar familiaritzant-nos…
Em dic fada (com una fada de veritat? em va dir una nena), fa deu mesos vaig néixer al GOSCAN, diuen que sóc una mica trapella però alhora mona, mimosina i juganera. Abans que em portessin la meva nova casa la meva família em va poder visitar tot els cops possibles, vam poder passar estones junts i anar familiaritzant-nos per el primers dies a casa. En Carles molt amablement els hi va oferir el seu servei per tal que em poguessin cuidar el millor possible, i així ho estan fent. Algun dia m’han portat a veure en Carles i m’ha agradat molt tornar als meus orígens. Si algun dia necessiten que em quedi al GOSCAN, encantada hi aniré.

Tres

El que ens agrada més de la residència Goscan és que deixes el gos i quan tornes sembla que no hagin passat els dies, està igual de guapo i content!

El que ens agrada més de la residència Goscan és que deixes el gos i quan tornes sembla que no hagin passat els dies, està igual de guapo i content! Nosaltres ens quedem molt tranquils quan marxem, feu una molt bona feina!

 

Yuna

Ens agraden molt les instal·lacions. Els gossos estan en contacte amb la natura, i la professionalitat del Carles i el seu equip es immillorable.”
“Soc la Yuna, una femella llauradora groga, molt nerviosa i entremaliada, m’agrada molt córrer coma un boja, i m’encanta anar al Goscan de “colònies”. Sempre que vaig al Goscan, jugo amb altres gossos a la ‘zona d’esbarjo’, em cuiden molt be i m’ho passo pipa”. Som de BCN i vam trobar el Goscan de casualitat, en un viatge a Cardona, vam deixar a la Yuna que tenia menys d’ 1 any, i de seguida vam veure que allà estaria molt ben atesa. Ens agraden molt les instal·lacions, es nota que els gossos estan en contacte amb la natura, i la professionalitat del Carles i el seu equip es immillorable. A mes, els gossos de cria son perfectes, es nota que cuiden el pedigrí de les races. El Carles sempre ens ha tractat súper be, fins i tot, ens va recomanar el veterinari per esterilitzar la Yuna , Bestiari Font Pla (de Manresa), amb ells el tracte i la professionalitat també van ser excel·lents. Fins i tot, quan la Yuna ha tingut problemes de pell i l’hem hagut de donar medicació, el Carles i el seu equip s’han ocupat perfectament, amb ells sabem que la nostre gossa esta en bones mans. Per aquets motius, quan sortim de viatge, en agafi de camí o no, la residencia de la Yuna es i serà sempre el Goscan, i estic segur que la Yuna pensa el mateix, ja que quan arribem i veu al Carles es torna boja.

Gordo

Cada vez que Gordo ve una furgoneta parecida a la de Carles quiere subir desesperadamente para volver a lo que sin duda son para él unas magníficas vacaciones
Después de probar otras guarderías, y cansados de que nuestro perro pareciese que llegara de un campo de concentración, encontramos Goscan. Desde el primer momento en que conocimos a Carles vimos que destilaba profesionalidad, seriedad, amor por los animales y buen rollo. Pero lo mejor es que cuando nuestro perro Gordo vuelve a casa, lo hace absolutamente feliz. El cuidado y la atención recibidos durante su estancia se reflejan en él. Y os aseguro sin exagerar que cada vez que Gordo ve una furgoneta parecida a la de Carles quiere subir desesperadamente para volver, a lo que sin duda, son para él unas magníficas vacaciones.

Llamp

…durant les nostres vacances sempre els em portat a la guarderia de GOSCAN. Allà sabem els alimenten bé, els cuiden, els treuen a passejar…
om l’Amadeu i l’Antonia de la Torre de Claramunt (Anoia). La nostre experiència a GOSCAN durant aquests anys sempre ha estat molt bona. Fa mes de 20 anys vam comprar el » Bobi», un Beagle preciós que ens el vam estimar molt i ara des de fa 4,5 anys tenim el «Llamp» un Golden Retriever que es molt fort i àgil i sobretot molt afectuós. Ens estimem molt els nostres animals i es per això que durant les nostres vacances sempre els em portat a la guarderia de GOSCAN . Allà sabem els alimenten bé, els cuiden, els treuen a passejar… tot allò que si fossin amb nosaltres els hi faríem. Esperem que el puguem portar molts anys més a GOSCAN!