Criadors Golden Retriever Barcelona

Dades:

Desitjós per complaure a tota la família

Golden Retriever

Posseeix una disposició amigable i està desitjós per complaure, una actitud que l’ha convertit en la quarta raça familiar més popular als Estats Units segons la AKC.

El temperament del Golden Retriever és una característica distintiva de la raça, i es descriu en la normativa racial com «amable, amigable i confiat». Són bones mascotes de família, i particularment poden ser pacients amb els nens, sobre tot si són socialitzats i entrenats des de cadells.

No són gossos d’una única persona, ja que per norma general, seran igual d’amables amb estranys que amb aquells que ja coneguin. La seva disposició confiada i amigable els fa ser mals gossos guardians. Un Golden Retriever típic és tranquil, intel·ligent i dòcil per naturalesa, amb un excepcional afany de complaure. El cadell aprendrà ràpidament si és ensinistrat amb paciència i constància.

La raça fou catalogada en el quart lloc –de 131 races analitzades- en la classificació de Stanley Coren corresponent a la intel·ligència dels gossos, 19 després del Border Collie, Poodle i Pastor Alemany, com un dels gossos més intel·ligents classificats segons la seva capacitat d’entrenament i obediència.

A Goscan sóm Criadors Golden Retriever