Consells del veterinari

Per què esterilitzar a la meva gossa / gata?

Com a nou propietari d’una gossa o gata que arriba a la pubertat es t’omple el cap de preguntes He esterilitzar? ¿Quines són les avantatges a fer-ho? Existeixen contraindicacions? A quina edat és millor fer-ho? És perillosa l’anestèsia general? Li canviarà el caràcter?


L’esterilització dels animals de companyia és una pràctica cada vegada més estesa en la nostra societat, però, per què es fa? En primer lloc, volem evitar embarassos no desitjats. Actualment hi ha un seriós problema amb els abandonaments de mascotes i la sobreocupació de les gosseres. Cada setmana es sacrifiquen centenars de gossos i gats sans sense amo a les gosseres espanyoles i esterilitzant a la teva mascota, ja sigui comprada o adoptada, contribueixes a controlar la natalitat i a no agreujar aquest problema.

Descobreix vetOnline, el nou servei veterinari per videotrucada.

El teu gos té un problema, però no pots desplaçar-te? No tens cap clínica a prop? Tens dubtes de si realment has d’anar a l’veterinari? Vols parlar sobre nutrició, comportament i molts més? Vols una segona opinió?

Reserva una consulta en línia a través de Zoom o videotrucada WhatsApp on rebràs consell veterinari professional i suggeriments de tractament des de la comoditat de casa teva. un estudi recent realitzat als EUA ha demostrat que més de el 50% de les visites a l’veterinari podrien estalviar amb l’adequat consell professional.

 

Problemes gastrointestinals, pell, tos i molts altres … No obstant això, si el teu gos necessita de proves diagnòstiques estem en permanent contacte amb clíniques i hospitals de confiança distribuïdes per tot Espanya.

El nostre objectiu no és fer-los competència sinó treballar units per oferir el millor servei possible per a la salut de les vostres mascotes. per a més informació visita www.veterinarionline.es i reserva sense compromís.