93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Yuna

“Soc la Yuna, una femella llauradora groga, molt nerviosa i entremaliada, m’agrada molt córrer coma un boja, i m’encanta anar al Goscan de “colònies”. Sempre que vaig al Goscan, jugo amb altres gossos a la ‘zona d’esbarjo’, em cuiden molt be i m’ho passo pipa”.

Som de BCN i vam trobar el Goscan de casualitat, en un viatge a Cardona, vam deixar a la Yuna que tenia menys d’ 1 any, i de seguida vam veure que allà estaria molt ben atesa.

Ens agraden molt les instal·lacions, es nota que els gossos estan en contacte amb la natura, i la professionalitat del Carles i el seu equip es immillorable. A mes, els gossos de cria son perfectes, es nota que cuiden el pedigrí de les races.

El Carles sempre ens ha tractat súper be, fins i tot, ens va recomanar el veterinari per esterilitzar la Yuna , Bestiari Font Pla (de Manresa), amb ells el tracte i la professionalitat també van ser excel·lents. Fins i tot, quan la Yuna ha tingut problemes de pell i l’hem hagut de donar medicació, el Carles i el seu equip s’han ocupat perfectament, amb ells sabem que la nostre gossa esta en bones mans.

Per aquets motius, quan sortim de viatge, en agafi de camí o no, la residencia de la Yuna es i serà sempre el Goscan, i estic segur que la Yuna pensa el mateix, ja que quan arribem i veu al Carles es torna boja.

David i Carol… i Yuna.

Veure tots els testimonials

Back to Top