93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Jocker i Nut

Volem comentar la nostra experiència amb en Carles de Goscan i les seves instal·lacions. Nosaltres varem adquirir primer, en Jocker, i un any després la Nut, dos preciosos Golden Retriever. No podem estar mes contents i agraïts a Carles al qual varem arribar després d’una experiència molt traumàtica amb uns criadors sense escrúpols en la cual el cadell va morir, pel que recomanen triar molt be triar aquí compreu el vostre cadell i no afavorir el maltracta animal.

Després de visitar les instal·lacions i veure com vivien els gossos a Goscan en vam decidir. El dia que va néixer Jocker en Carles ens va trucar i al vam anar a veure tot sovint per jugar amb ell, i quan ens el vam emportar a casa ell estava encantat dons ens coneixia molt be.

Al cap d’un any vam decidir donar-li una companya a Jocker i va arribar la Nut, no podem estar mes contents amb ells i per el que fa en Carles l’hem trucat moltes vegades per demanar-li assessorament de tota mena i ell ens a atès resolent tots els nostres dubtes. S’implica molt com estan els gossos un cop s’envan i es d’agrair.

Fa dos mesos em esterilitzat a la Nut i ella ni se’n va adonar, dons nosaltres no estem a favor de la cria indiscriminada, això ho tenen que fer criadors seriosos i responsables.

Anna i Joan

Ver todos los testimoniales

Back to Top