93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Flaix

Hola Carles, ha passat molt de temps, i el meu desig era escriure’t abans, però el dia a dia porta una rutina, i de vegades és difícil trobar moments, com el que ara aprofito.

L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell.

Es va adaptar sorprenentment ràpid, i recordant aquells primers dies, només es va fer un pipi i una caca al pati, mai més cap necessitat; això sí, no el vam deixar mai sol i el trèiem com 20 vegades al dia. Tampoc ha destrossat mai res, res de res; com a molt agafa les sabatilles i mitjons i els deixa ben babaiats, però ni els desfila!

Ha anat aprenen cada dia; l’ Alba i la Nàdia l’ atussiguen amb les seves ordres i els seus jocs amb una paciència increïble (paciència per part del gos). Ah! si et recordes li vam posar Flaix de nom.

Es fascinant; sap en tot moment com s’ha de relacionar en cada un de nosaltres quatre, ens té a tots fixats. Amb en Francesc es parlen sense dir ni “piu”, amb la Nàdia li surt la seva gran “tranquil·litat i pau interior”, amb l’Alba,” s’esvera, s’esvera i s’esvera”, es busquen a matar, i amb mi, bé, amb mi,  només fa que escoltar i escoltar tots els meus pensaments que dic en veu alta. Té una gran capacitat de relacionar-se.

Així doncs, puc dir que és mooolt emocional; quan aixequem una mica la veu, o hi ha algun crit d’alguns dels quatre, ja veus que s’aixeca, camina i no sap pas a on posar-se. Quan agafo les sabates d’anar a passeig es posa súper content. Ens vas dir com seria de caràcter i així és. És el semàfor de les emocions!!!!

L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell.

En quan a les seves relacions amb els altres canins del barri i dels nostres amics, és fantàstic; molt sociable, i els busca a tots per saludar-los i jugar; és capaç de sentir les pors o la “mala baba” que gasten alguns dels gossos, i la seva actitud és apartar-se i no buscar merder; increïble!!!

Li encanta córrer per la gespa, tombar-se amb l’esquena a terra per gratar-se, és un aficionat a buscar talps fent forats, neda i es llença a mar sense por, ah!!!! I a finals de l’ estiu passat va ser capaç de capbussar-se i agafar una pilota que no flotava, la va agafar dels fons!!!! espectacular!!!

Li encanta que el raspalli, i es deixa eixugar amb l’assecador sense cap problema; té una paciència!!!

Espero que tot vagi bé, els gossos, el negoci, i tota la teva família, i felicitar-te per la tasca que fas tant i tant ben feta; molt agraïda per tot.

Amb molt de carinyo i sense mai oblidar-vos,

Francesc, Nàdia, Alba, Carme i com no, Flaix.

Veure tots els testimonials

Back to Top