93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocación canina desde 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Testimoniales

Leia

«Hem après a seure abans de menjar, a venir quan la criden i estem aprenent a passejar… Es porta molt bé, i és un tros de gossa.»

Leer más

Bruc

«Realment estem molt contents amb el seu caràcter i la seva actitud. És un cadell molt intel·ligent i molt obedient»

Leer más

Flaix

«L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell»

Leer más

Nuk

«L’opinió del facultatiu és significativa; per això la sensació que ens queda és altament positiva per haver encertat el criador honest i rigorós.»

Leer más

Dexter

«Estoy encantado de haber comprado mi cahorro de cocker spaniel en Goscan. El trato con Carles ha sido excelente»

Leer más

Jeep

«Papers, vacunes, consells… Tot el que vam necessitar inclòs trucades a posteriori del Carles per veure si tot era correcte. Un servei impecable que agraïm molt.»

Leer más

Danko

«Cuando me lo trajeron, nada más verlo, nos enamoramos de él, y yo creo que él de nosotros también.»

Leer más

Llam

«Les instal·lacions son ideals, el servei de residencia es únic, nosaltres el deixem cada estiu per les vacances i els gos está com a casa.»

Leer más

Thor

«El nostre Thor que ha fet 2 anys i 2 mesos i que va neixer en aquestes instal·lacions tan bones. N’estem molt contents i es el que mes estimem.»

Leer más

Copito

«Només puc dir coses positives i recomano que porteu els vostres gossos, per que estaran molt ben cuidats durant la vostra absència…»

Leer más

Fatu

«El tracte que té en Carles pels animals demostra una llarga experiència en el sector i es nota la complicitat que té amb el gos.»

Leer más

Jocker i Nut

«El dia que va néixer Jocker en Carles ens va trucar i al vam anar a veure tot sovint per jugar amb ell, i quan ens el vam emportar a casa ja ens coneixia molt be.»

Leer más

Drap

«Des de ben petit, hem pogut venir a visitar-lo i a compartir estones de joc amb ell perquè s’anés acostumant a nosaltres.»

Leer más

Fada

«Abans que em portessin la meva nova casa la meva família em va poder visitar tot els cops possibles, vam poder passar estones junts i anar familiaritzant-nos…»

Leer más

Tres

«El que ens agrada més de la residència Goscan és que deixes el gos i quan tornes sembla que no hagin passat els dies, està igual de guapo i content!»

Leer más

Yuna

«Ens agraden molt les instal·lacions. Els gossos estan en contacte amb la natura, i la professionalitat del Carles i el seu equip es immillorable.»

Leer más

Gordo

«Cada vez que Gordo ve una furgoneta parecida a la de Carles quiere subir desesperadamente para volver a lo que sin duda son para él unas magníficas vacaciones.»

Leer más

Llamp

«…durant les nostres vacances sempre els em portat a la guarderia de GOSCAN. Allà sabem els alimenten bé, els cuiden, els treuen a passejar…»

Leer más

«Si estáis buscando un lugar profesional para adquirir un cachorro GOSCAN es el sitio adecuado. Las instalaciones son geniales y el trato inmejorable.»

Noelia Rodríguez

«GOSCAN es sin duda la única residencia donde puedo dejar a Mac, mi perro y un miembro más de mi familia. Gràcies per tot Carles (pare i fill) i família.»

Sandra Sandalinas

«Recomiendo 100% Goscan. Desde el primer momento, Carlos nos ha hecho sentir «como en casa», y nos ha tratado maravillosamente bien.»

Monica García

«Después de 5 años con mi perro, ¡Goscan ha cubierto el 100% de mis expectativas! ¡Un sitio excepcional para adquirir un «pura raza»!»

Daniel Socias

«Com a biòloga, les condicions en quant vacunes cadell i test genètics dels pares són excel·lents. Tot una garantia de poder tenir un animal adult sa.»

Josefa Girona

«La atención personal de Carlos es lo primero a destacar. Los animales tienen un aspecto excelente, salta a la vista que están cuidados con esmero.»

Mary García Gómez

«La veritat es que tota la familia estem encantats con la Greta, i jo puc disfrutar d’ella com no hauria pogut imaginar. Us ho recomano absolutament.»

Elisenda Mansió

«Us animo a que visiteu les instal·lacions de GOSCAN perque estic convençuda de que com a mi us canviara la vida (i no exagero!!).»

Carmen Burgues

«Es nota que són una familia que viuen pel que fan i això es transmet amb el tracte que tenen amb els animals. Ho recomano sense cap dubte.»

Roger Saumell Cirera

«Els cadells surten ja amb totes les vacunes ja possades i si tens qualsevol qüestió en l’educació del gos pots anar a que t’ho sol·lucionin.»

Jordi Turro

«En general molt bé, les instal·lacions són correctes i estan al camp. Els propietaris viuen al mateix centre i els encanten els gossos.»

Raul Guixer Soler
Back to Top