93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocación canina desde 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Llamp

Som l’Amadeu i l’Antonia de la Torre de Claramunt (Anoia). La nostre experiència a GOSCAN durant aquests anys sempre ha estat molt bona. Fa mes de 20 anys vam comprar el » Bobi», un Beagle preciós que ens el vam estimar molt i ara des de fa 4,5 anys tenim el «Llamp» un Golden Retriever que es molt fort i àgil i sobretot molt afectuós.

Ens estimem molt els nostres animals i es per això que durant les nostres vacances sempre els em portat a la guarderia de GOSCAN . Allà sabem els alimenten bé, els cuiden, els treuen a passejar… tot allò que si fossin amb nosaltres els hi faríem. Esperem que el puguem portar molts anys més a GOSCAN!

Hola, em dic «Llamp» i soc un Golden Retriever. Ara fa 4,5 anys els meus amos, l’Amadeu i l’Antonia em van comprar a Goscan. Abans que jo arribés jo tenien el «Bobi» un Beagle també comprat a Goscan. Cada any durant les vacances em porten la guarderia de Goscan. Allà jo també faig vacances! em pentinen, em renten, em treuen a correr amb altres gossos. Em cuiden molt! Ja espero aquestes vancances per tornar a veure el Carles!

Amadeu Saumell i Antonia Cirera.

Veure tots els testimonials

Back to Top