93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocación canina desde 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Jeep

Jeep

El Jeep, el Beagle que m’acompanya a les meves aventures, va néixer a Goscan el 7 d’abril de 2012. Quan va néixer, el Carles ja em va avisar del succés, ja que uns mesos abans jo havia conegut a la mare, i vaig decidir quedar-me un dels cadells, i quan els vam poder veure, ens vam enamorar del que ara es el nostre Jeep.

Des-de aquell moment, vam tenir una comunicació fluida amb els membres de Goscan, tot va ser genial, podíem anar a veure el cadell els caps de setmana, i aixi quan el vam recollir amb 3 mesets, ja ens coneixia.

Papers, vacunes, consells… Tot el que vam necessitar inclòs trucades a posteriori del Carles per veure si tot era correcte. Un servei impecable que agraïm molt.

Ara el Jeep te 14 mesos, estem encantats amb ell. Nem a la mola cada setmana, li encanta anar en el Wrangler descapotat, ha pujat en avioneta i no es queixa, i quan surtim en bicicleta ens segueix sense problemes.

Per ara no hem necessitat els serveis de residencia de Goscan, però les instal·lacions fan molt bona pinta, i desprès deconèixer el personal de Goscan, no dubtem que el tracte als animals es exquisit, per lo que seria la primera opció si fos el cas.

Aquí deixo foto del nostre petit, ( no tant petit )

Marc Bacardit

Veure tots els testimonials

Back to Top