93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Canine vocation since 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Testimonials

Leia

“Hem après a seure abans de menjar, a venir quan la criden i estem aprenent a passejar… Es porta molt bé, i és un tros de gossa.”

Llegir més

Bruc

“Realment estem molt contents amb el seu caràcter i la seva actitud. És un cadell molt intel·ligent i molt obedient”

Llegir més

Flaix

“L’ arribada del Golden Retriever a la família va ser extraordinari, tan, com que cada dia segueix sent extraordinari viure amb ell”

Llegir més

Nuk

“L’opinió del facultatiu és significativa; per això la sensació que ens queda és altament positiva per haver encertat el criador honest i rigorós.”

Llegir més

Dexter

“Estoy encantado de haber comprado mi cachorro de cocker spaniel en Goscan. El trato con Carles ha sido excelente”

Llegir més

Jeep

“Papers, vacunes, consells… Tot el que vam necessitar inclòs trucades a posteriori del Carles per veure si tot era correcte. Un servei impecable que agraïm molt.”

Llegir més

Danko

“Cuando me lo trajeron, nada más verlo, nos enamoramos de él, y yo creo que él de nosotros también.”

Llegir més

Llam

“Les instal·lacions son ideals, el servei de residencia es únic, nosaltres el deixem cada estiu per les vacances i els gos está com a casa.”

Llegir més

Thor

“El nostre Thor que ha fet 2 anys i 2 mesos i que va neixer en aquestes instal·lacions tan bones. N’estem molt contents i es el que mes estimem.”

Llegir més

Copito

“Només puc dir coses positives i recomano que porteu els vostres gossos, per que estaran molt ben cuidats durant la vostra absència…”

Llegir més

Fatu

“El tracte que té en Carles pels animals demostra una llarga experiència en el sector i es nota la complicitat que té amb el gos.”

Llegir més

Jocker i Nut

“El dia que va néixer Jocker en Carles ens va trucar i al vam anar a veure tot sovint per jugar amb ell, i quan ens el vam emportar a casa ja ens coneixia molt be.”

Llegir més

Drap

“Des de ben petit, hem pogut venir a visitar-lo i a compartir estones de joc amb ell perquè s’anés acostumant a nosaltres.”

Llegir més

Fada

“Abans que em portessin la meva nova casa la meva família em va poder visitar tot els cops possibles, vam poder passar estones junts i anar familiaritzant-nos…”

Llegir més

Tres

“El que ens agrada més de la residència Goscan és que deixes el gos i quan tornes sembla que no hagin passat els dies, està igual de guapo i content!”

Llegir més

Yuna

“Ens agraden molt les instal·lacions. Els gossos estan en contacte amb la natura, i la professionalitat del Carles i el seu equip es immillorable.”

Llegir més

Gordo

“Cada vez que Gordo ve una furgoneta parecida a la de Carles quiere subir desesperadamente para volver a lo que sin duda son para él unas magníficas vacaciones.”

Llegir més

Llamp

“…durant les nostres vacances sempre els em portat a la guarderia de GOSCAN. Allà sabem els alimenten bé, els cuiden, els treuen a passejar…”

Leer más

“Si estáis buscando un lugar profesional para adquirir un cachorro GOSCAN es el sitio adecuado. Las instalaciones son geniales y el trato inmejorable.”

Noelia Rodríguez

“GOSCAN es sin duda la única residencia donde puedo dejar a Mac, mi perro y un miembro más de mi familia. Gràcies per tot Carles (pare i fill) i família.”

Sandra Sandalinas

“Recomiendo 100% Goscan. Desde el primer momento, Carlos nos ha hecho sentir “como en casa”, y nos ha tratado maravillosamente bien.”

Monica García

“Después de 5 años con mi perro, ¡Goscan ha cubierto el 100% de mis expectativas! ¡Un sitio excepcional para adquirir un “pura raza”!”

Daniel Socias

“Com a biòloga, les condicions en quant vacunes cadell i test genètics dels pares són excel·lents. Tot una garantia de poder tenir un animal adult sa.”

Josefa Girona

“La atención personal de Carlos es lo primero a destacar. Los animales tienen un aspecto excelente, salta a la vista que están cuidados con esmero.”

Mary García Gómez

“La veritat es que tota la familia estem encantats con la Greta, i jo puc disfrutar d’ella com no hauria pogut imaginar. Us ho recomano absolutament.”

Elisenda Mansió

“Us animo a que visiteu les instal·lacions de GOSCAN perque estic convençuda de que com a mi us canviara la vida (i no exagero!!).”

Carmen Burgues

“Es nota que són una familia que viuen pel que fan i això es transmet amb el tracte que tenen amb els animals. Ho recomano sense cap dubte.”

Roger Saumell Cirera

“Els cadells surten ja amb totes les vacunes ja possades i si tens qualsevol qüestió en l’educació del gos pots anar a que t’ho sol·lucionin.”

Jordi Turro

“En general molt bé, les instal·lacions són correctes i estan al camp. Els propietaris viuen al mateix centre i els encanten els gossos.”

Raul Guixer Soler
Back to Top