93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Labrador Retriever

Un dels gossos perfectes per a la família: noble, obedient, intel·ligent, simpàtic i disposat a suportar les tortures dels més petits.

De dimensions mitjanes, constitució forta i bona musculatura, sense ser excessiva, el labrador Retriever té una mirada noble i amistosa. El Labrador Retriever és la raça més popular del món per la quantitat d’exemplars registrats segons AKC, The Kennel Club i Dog Breed.

La seva excepcional afabilitat, gentilesa, intel·ligència, energia i bondat, fan que els labradors siguin generalment considerats com a bons companys per a persones de totes les edats, així com també gossos fiables i treballadors, normalment formant part de les brigades canines de la policia en operatius antidroga, anti-explosius, de recerca i rescat entre d’altres. Amb ensinistrament, el labrador és una de les races de gos més dòcil, obedient i talentosa que existeixen.

El labrador té fama de ser una raça equilibrada i un excel·lent gos de família. Això inclou una bona reputació amb els nens de totes les edats i altres animals. No es adequat com a gos guardià, és a dir, podrà bordar per donar avís, però en general, no actuarà amb major agressió, ja que tendeix a ser un gos amigable amb la gent, sobretot si es socialitzat des de petit.

Més info: Labrador Retriever – Wikipedia

Coneix totes les races

DADES
Dimensions 53-59 cm d’altura a la creu.
Pes 25 – 30 kg.
Tipus de pèl Llis, curt, dens i dur
Color Groc – Beix – Negre

Cadells Labrador Retriever

Back to Top