93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Beagle

El Beagle és una raça inquieta que, per la seva manera de ser, va passar a ser una de les mascotes més acceptades i desitjades. És una raça enèrgica, extravertida i amb personalitat.

Acostumats a viure en conjunt, estan genèticament predisposats a la companyia. A més, es tracta d’una raça tranquil·la que s’adapta a qualsevol tipus de vida i entorn, encara que quan és un cadell és molt entremaliat.

És un gos afable, tant en el seu caràcter com en la seva disposició. Descrit en diversos estàndards de raça com «alegre», són afectuosos i generalment no són agressius, però tampoc tímids. Gaudeixen de la companyia i, encara que puguin mostrar-se inicialment freds amb els estranys, els accepten amb facilitat, el que fa d’ells uns gossos guardians poc adequats, encara que la seva tendència a bordar o udolar quan veuen desconeguts els converteixi en possibles gossos de vigilància.

Aquests gossos tenen un excel·lent comportament amb els nens, i potser aquest sigui un dels motius pels quals és un dels animals domèstics més populars en les famílies. En general es comporten bé davant d’altres gossos. No són exigents referents a l’exercici, la seva resistència innata implica que no es cansen fàcilment però no s’han d’exercir fins a l’esgotament.

L’exercici regular ajuda a evitar l’augment de pes a què aquesta raça és propensa.

Més info: Beagle – Wikipedia

Coneix totes les races

DADES
Dimensions Femella: 33-38 cm. / Mascle: 36-41 cm.
Pes Mascle: 10-11 kg. / Femella: 9-10 kg.
Tipus de pèl Pèl curt, dens i impermeable.
Color Blanc, torrat (marró) i negre. La punta de la cua és blanca.

Cadells Beagle

Back to Top