93 876 40 51 goscan@goscan.net
Nucli Zoològic B/23-000-1 cedit per la Generalitat de Catalunya
BIOIBERICA
Royal Canin
Vocació canina des de 1978
Club Español de Retrievers
DYSGEN

Bruc

Després d’una setmana de tenir a casa el Bruc (el nostre Labrador Retriever) hem decidit escriure unes línies per descriure la que està sent una experiència increïble i inigualable.

El primer dia després de recollir-lo a Goscan mostrava una actitud excessivament tranquil·la i distant, cosa que ens va preocupar una mica.

Al matí següent però, ja vam veure que les preocupacions ja no tenien cap sentit. De seguida que ens vam llevar del llit, ens va rebre amb un moviment de cua que entreveia felicitat i ganes de jugar. Aquesta actitud ja era una altra cosa. Teníem un nou membre a la família!!

Des d’aquell moment s’ha anat adaptant a nosaltres a un ritme frenètic i cal destacar la seva gran capacitat per aprendre i entendre tot el que li diem. El tercer dia estàvem una mica inquiets ja que venien a veure’ns uns amics que tenen un nen d’1 any i no sabíem quina seria la reacció d’un cadell tant petit que no havia vist mai un nen. Doncs sincerament ens va sorprendre moltíssim la seva capacitat de tractar els nens. Així com amb els adults obre la boca per jugar i de tant en tant et clava algun ullal, quan se li acosta un nen la seva manera de jugar es tranquil·la i sorprenentment delicada.

Ens segueix allà on anem. Ja sigui a la cuina, al menjador o a l’habitació, ell ve darrere i de seguida s’ajau als peus en busca de contacte. Tampoc li han fet falta molts dies per entendre què és un despertador. A la que sent les primeres notes de l’alarma, de seguida s’acosta per recordar-nos que ens hem de llevar. 

No cal dir que és molt sociable i molt carinyós, no només amb nosaltres sinó amb qualsevol persona que ve a casa. Cal remarcar també que totes les nits han sigut plàcides i tranquil·les. En cap moment ha bordat ni ha plorat.

Realment estem molt contents amb el seu caràcter i la seva actitud. És un cadell molt intel·ligent i molt obedient. De fet amb només 4 dies ja sabia on havia de fer les seves necessitats i on havia de jugar. 

Hem tingut molta sort i a partir d’ara és feina nostra que segueixi sent un gos tant equilibrat. Seguirem treballant perquè així sigui. 

Per sempre i ja inseparables… Meritxell, Carles i Bruc.

Veure tots els testimonials

Back to Top